Isabel muñoz posa al seu servei un equip de professionals amb formació i titulació en disseny: 3d, joieria, gravats a mà, encastat de pedres i acabats.

Ens cosideramos mes que una joieria convencional ja que comptem amb el servei del nostre propi taller el qual ens proporciona a temps real una resposta ràpida i professional a qualsevol requeriment sigui el que sigui.

El nostre taller que se situa en la ciutat de santa coloma de gramanet es divideix en dos àmbits:

Nova creació i 3D

Dissenyem tot tipus de joieria per a la nostra signatura i per encàrrec. Seguim i vam crear les tendecias de moda més avantguardistes del mercat aportant a les nostres col·leccions al caprici autèntic de la innovació i creativitat, fins a aconseguir seduir l'exigència del nostre estàndard de qualitat. El sistema en 3 dimensions ens permet mostrar-li digitalment el projecte o modificar-lo abans que aquest sigui tangible físicament.

Reparació i Producció

Reparem tot tipus de joies, or, plata fins i tot altres materials com el acero.transformamos les seves velles joies respectant la seva identidad.Nuestra llarga experiència adquirida li guiés per restaurar, transformar o reparar les seves joies per modestes que aquestes sean.sabemos de la valor sentimental que pot arribar a assolir per a vostè.Per això combinem les nostres tècniques més artesanals amb les mes innovadores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Llegir política