Isabel Muñoz, és la fundadora que dóna nom a la signatura, després de les seves més de 35 anys en el món de la joieria ha aconseguit captivar una dona que cerca la joia senzilla i practica, però que no renuncia a la feminitat i l'elegància. Les seves col·leccions suaus i minimalistes es distingeixen per la màxima cura amb què han estat elaborades, disseny, materials, processos i acabats.

En l'actualitat l'empresa es dedica a la fabricació i distribució d'articles de joieria, els homes i dones que treballen per a la signatura, fan que aquesta s'hagi guanyat el reconeixement dins del sector. Pel que fa a l'organització interna, l'empresa compta amb cinc departaments diferenciats: Disseny 3d, fabricació, distribució, administració i venda al detall.

Comptem amb tres establiments, on trobés la distribució de les últimes marques de moda en joieria i rellotgeria. El compromís i el treball apassionat d'aquest equip de persones està fent que aquesta forma d'entendre la joieria sigui cada vegada més coneguda en l'àmbit nacional i internacional. Isabel es mostra optimista quan projecta la seva particular manera de veure el futur, "darrere dels grans somnis hi ha grans persones, afortunadament comptem amb dues".Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis analitzant la navegació al nostre web.

Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Llegir política